"Det er skikkelig feststemning..."

Jesus er på vei til Jerusalem for siste gang. Sammen med ham følger en stor folkemengde. Det er skikkelig feststemning, og folket jubler av glede. De behandler Jesus som konge, og roper ut::

”Velsignet er han, kongen, som kommer i Herrens navn! Fred i himmelen og ære i det høyeste”. (Luk.19,38.)

De vifter med palmegrener og legger kappene sine som en rød løper foran Jesus. I glede begynte de å lovprise Gud for alle de mektige gjerningene de hadde sett. Og det var ikke få! De hadde sett så mye fantastisk at de bare måtte rope det ut til alle som kunne høre.

Vi kan se det for oss.. Han helbredet spedalske! Han vekket opp mennesker fra døden! Han stilte stormen! Blinde fikk synet! Lamme fikk gå! Og han tilgav synder så folk ble fri!

Det ville ingen ende ta. De hadde sett alt Jesus hadde gjort de siste årene, og takket Gud for det. Likevel hadde de enda ikke fått oppleve det største underet Jesus skulle gjøre her på jord: da han døde for vår synd på korset og overvant døden så vi kunne få evig liv.

Har du fått se det? Har du funnet hvile hos Jesus? Var det grunn til jubel da, hvor stor grunn er det ikke i dag!

Siri Helland

Tonstad Soul Children