Du er elsket

”Når jeg gjør noe galt? Når jeg blir sur og uhyggelig? Når jeg feiler på jobb og føler meg mislykket? Når jeg ser fæl ut? Når jeg ødelegger og bulker bilen til far? Når jeg er meg selv med feil og mangler, er det noen som virkelig elsker alt ved meg, i så fall, kan det bare være med en bitte bitte liten kjærlighet...!?”
I Johannes 3,16 kan vi lese:
”For så høyt elsket Gud verden, at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv”
Hvem er verden? Verden, det er oss mennesker som bor i verden. Du og meg. Derfor kan vi bytte ut ordet ”verden” i verset over og skrive inn vårt eget navn.
”For så høyt elsket Gud MEG..” – tenk at han elsker lille ubetydelige meg!!?

”..at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv!”

Gud elsker oss utrolig høyt! Derfor ofret han sin eneste sønn for at vi skulle få leve. Det er utrolig! Det står ingen steder i Bibelen at, ”Gud elsker deg hvis du...” eller ”Gud elsker deg bare når du er..” Nope! Det står ”dere er elsket av Gud”(1.Tess 1,4). DU er elsket av Gud! Ingen betingelser, helt ufortjent. Samme hvem du er, hvordan du ser ut, hvor vellykket eller mislykket du føler deg. Samme hvor ulik du er fra alle andre og samme hva du gjør..
Elsket. Du er elsket. Jeg er elsket. Vi er elsket. Av Gud.

Dagny Irene Tonstad