Vg kjenne p Guds kjrlighet

Der er spesielt to sanger som går igjen. Who am I av Casting Crowns og Kom til Jesus av Ole Kristian Sameien. Det hender at jeg sitter på møter der det er et budskap som gjør noe med hjertet mitt, i retning av ”Å, dette klarer jeg bare ikke å prestere”, men så kommer sangen ”kom til Jesus”.  Syng med Jesus, fly med ham, bare fall… Vi må lære oss å falle.  Og da kjenner jeg ofte at det nærmest er irriterende at alt skal være så personlig og nært. Jesus døde for at vi kunne bli forlikt med Gud. Hvorfor skal det gjøre at lille meg får frysninger på armene? Plager meg at jeg må bli så involvert. Men om det ikke akkurat er Guds kraft som påfører meg frysningene, så må det Guds kraft som gjør noe med meg.  Det er personlig. Jeg tror vi må lære oss å slippe taket. Ikke vær redd for å kjenne på følelsene, våge å kjenne på Guds kjærlighet. I 2 kor 5:14-15 står det om hvordan Guds kjærlighet tvinger oss, fordi han døde for oss, og vi nå lever for ham. Vi må la oss selv kjenne på den kjærligheten han har vist for oss, og tørre å la oss kjenne på trangen til å leve for han. Ut ifra mitt eget liv tar jeg ofte meg selv i å gå på møte for å få litt frysinger, få kjenne litt på trangen. Jeg tror at vi lengter litt etter å la oss bli grepet. Men ender likevel opp med å skjerme det ut, vi liker å ha det komfortabelt. Blir det for seriøst og stort, trekker vi oss unna. Kjenn på det. La det vokse. Se for eksempel i Joh 3:16, et stort bibelvers, Han reiste fra himmelen til jorda for oss. For deg. Ta sjansen på å kjenne på det, tørr å la deg lengte. Jeg kjenner selv at jeg er veldig god på å lage en fasade som sperrer ute alt som ikke gjør meg komfortabel. Våg å slippe den sola inn.

Publiseringsdato: 15.10.2009
Fairtrade       Kirkens Ndhjelp       Level Samliv       Nettkyrkja       Kirkens SOS

Tysd-torsd 08.00 -15.00 (kan vere stengt pga mter og anna)

Tysd-torsd 08.00 -15.00 (kan vere stengt pga mter og anna)