Glede i Herren

”Gled dere alltid i Herren!
Igjen vil jeg si: Gled dere!
La alle mennesker få merke at dere er vennlige.
Herren er nær!
Vær ikke bekymret for noe!
Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud.
Be og kall på ham med takk!
Og Guds fred, som overgår all forstand,
skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.”

Ha din glede i Herren,- la det stråle fra deg at du har Herren kjær! La andre mennesker se at det er i han din glede er, for det som han har gjort og som han gjør for deg!
”La alle mennesker få merke at dere er vennlige!” Gud er kjærlighet,- spre denne kjærligheten! Vis vennlighet, omsorg og kjærlighet for din neste! La ditt gode sinnelag smitte til andre og spre glede til mennesker overalt rundt deg! La deg ikke friste til å sutre over små bagateller, se lyst på ting, prøv å finne det gode i alt! Be Gud om å vise deg hvordan!
Vær ikke bekymret; du har Herren, han bærer dine bekymringer. Ikke uroe deg for store eksamener, viktige møter, bestemmelser og andre prøvelser- be til Herren og legg det du har i tankene, i oppriktighet, i hans hender,- han vil hjelpe deg! Stol på Gud, han vil aldri svikte deg!
Gled deg i Herren! Han vil bevare deg, han vil støtte deg og holde deg oppe med sin rettferdighets høyre hånd! Ha din glede i at han har deg kjær. Vis mennesker rundt deg Guds kjærlighet,- la også andre få ta del i den himmelske glede! Vær vennlig mot din neste – smil, le og spre gleden i Herren!
”Igjen vil jeg si: Gled dere!”
Dagny Irene Tonstad