M ha det, bare m ha det

Ikke f nordmenn kjente seg igjen i Tines slagord som rullet over TV-skjermene vre.  Vi bare elsker et kaldt melkeglass til frokost! Mltidet blir ikke det samme uten. Vi faktisk bare m ha det!
Og slik er det vel egentlig ikke bare med melkeglasset. Det er mange ting vi tenker at vi bare m ha. Det kan vre den daglige hvilen p sofaen, en time med yndlingsprogrammet p TV,  dagens avis, en ny jakke eller en ny bil, eller kanskje strre hus og finere hage.
Dagene og livene vre fylles opp med ting vi m ha, bare m ha. Det fles litt som en trst som aldri  slukkes.
I mte med en kvinne som hentet vann ved en brnn, kom Jesus en gang med et underlig utsagn.  Han sa at han visste om en vanntype som kunne slukke all trst og gi evig liv. (les hele historien i Joh. 4). Det levende vann kalte han det, og senere viste det seg at vannet var et bilde p han selv. Jesus ville gi sitt liv for kvinnen, og alle mennesker, slik at vi kunne f slukket vr trst og f evig liv. Er det mulig?  Den lille Bibel (Joh. 3:16) sier at Gud elsker oss, at han har gitt sitt liv for oss, og at den som tror p ham ikke skal g fortapt, men f evig liv. Jesus kjente kvinnen ved brnnen, og han kjenner oss. Han vil gi oss det aller beste, og fylle livene vre med sin kjrlighet. I troen p Jesus blir trsten slukket. Har du behov for slukke trsten? Da er det egentlig bare en ting du m ha, bare m ha. Det er Jesus.
Ogs etter du har tatt imot Jesus, vil du nok kjenne behovet for et glass melk til frokost. Men den store trsten er allikevel slukket. For du vet at du har ftt den strste gaven som tenkes kan. Fred med Gud og evig liv.
Av Tormod Helland
Fairtrade       Kirkens Ndhjelp       Level Samliv       Nettkyrkja       Kirkens SOS

Tysd-torsd 08.00 -15.00 (kan vere stengt pga mter og anna)

Tysd-torsd 08.00 -15.00 (kan vere stengt pga mter og anna)