Sangen om Jesus skaper forandring og hp

Vi har nettopp hatt besk av sang-evangelisten Lennart Larsson som gav oss mange gode stunder med kristen sang. Sangen rrte ved hjertene vre slik bare himmelsangen kan det! Fanny Crosby har skrive ein sang som eg tykkjer er heilt spesiell: "La meg f hre om Jesus". Derfor vil eg at noen strofer fr denne sangen skal vera mi helsing ved andakten denne gongen. For ei tid sidan kom eg over ei forteljing om ei lita jente som hadde lrt ein ny sang p sndagsskulen. Og n sat ho og sang p denne sangen, mens ho spelte p den vesle gitaren sin. Sangen var:
"La meg f hre om Jesus, skriv i mitt hjerte hvert ord, syng for meg sangen om Jesus, herligste sang p vr jord."
Desse tonane lydde fr leppene hennar og trengde seg gjennom det opne vinduet og ut til ei sjuk dame som budde ved sida av. Den gamle dama visste at sjukdomen ho hadde var ddeleg, men ho var redd for dy. D var det at ho fekk hyra denne barnestemmen som sang denne sangen. Ho lytta og mens ho lytta vart hjarta hennar fylt med lengsel og hp. Minna fr barndommen begynte stryma inn i hennar tankar og sinn fr den tida mor hennar fortalde henne om Jesus som kunne hjelpa alle som vende seg til han. Igjen hyrde ho den vesle jenta syngja, "Syng for meg sangen om Jesus, syng den i sjelsdypet inn,syngtil hvert ord om min frelser, gjenlyder klart i mitt sinn."
Sangen fylte hennar indre med ein forunderleg fred og ro. Det var som om den fylte ho med hp, og det var som om det lg ei innbyding i sjlve orda, og mens ho hyrde p resten av den vakre sangen begynte trene renna ned over kinna hennar. Sangen rrde ved noko i ho som hadde lege der, og som ho hadde heilt glymt. Igjen hyrde ho barnestemmen: "La meg f hre om korset hvor selv i dden han gikk"
Det var som ho fekk sj kva Jesus hadde gjort for ho p Golgata. N seig ho ned p puta si og kviskra; "Takk Jesus! Takk Jesus,for at det var for mi skuld du leid !" Gjennom sangen om Jesus fann ho sin frelsar. I dette namnet finn vi frelse, derfor er han mektig til frelsa alle som kjem til han. Denne frelse treng vi fordi vi ikkje kan klara dette sjlv! Derfor kjre venn som les dette i dag, har du tatt imot Jesus som din frelsar? Har du sagt JA til han nr han har kalla p deg? Du kan leva heile livet utan han, men det gr ikkje an n himmelen utan han. Han er den einaste dra inn til Gud og til himmelens rike. Derfor ta imot han i dag, la sangen til Fanny Crosby bli ein del av deg sjlv og syng han til han gjer gjenlyd i ditt indre!
Fairtrade       Kirkens Ndhjelp       Level Samliv       Nettkyrkja       Kirkens SOS

Tysd-torsd 08.00 -15.00 (kan vere stengt pga mter og anna)

Tysd-torsd 08.00 -15.00 (kan vere stengt pga mter og anna)