Ungdomskoret Kefas fra Kvinesdal kommer

Publisert: 17. Oktober 2004
Ungdomskoret Kefas fra Kvinesdal kommer på ungdomsgudstjenesten i Tonstad kyrkje, lørdag 6. november. På bildet er de i aksjon under fellesmøtene i Kvinesdal kirke i slutten av sist måned.

Det er kristne ungdomsgrupper på Tonstad som inviterer til ungdomsgudstjeneste i Tonstad kyrkje kl. 20.00. Dette blir en stor satsing, og en gruppe bestående av ungdommer fra de forskjellige aktivitetene skal i tiden fremover planlegge gudstjenesten i detalj.

Før sommeren ble det bestemt at det også i høst skal arrangeres ungdomsgudstjeneste på Tonstad. De kristne ungdomsgruppene: Krik, Åpent Hus, Bibelgruppen Tonstadli, Skolelagene, Konfirmantene og det lokale ungdomskoret, skal sammen med gudstjenesteutvalget planlegge gudstjenesten. Skolelagsprest Henning Huseby Jansen blir med, og ungdomskoret Kefas skal bidra med sang.

Etter gudstjenesten blir det Åpent Hus på bedehuset. Her blir det blant annet god mat!

Ungdomskoret Kefas har eksistert noen år nå, og er stadig ute og synger i forskjellige sammenhenger. Koret dirigeres nå av fjotlendingen Cathrine Violetta Aagedal. Hun har vært med på konsert i Tonstad kyrkje før. Det var under sommerkonserten i fjor (bildet).

undefined

Ungdomsgudstjenesten er IKKE bare for ungdommer. Det hadde vært utrolig kjekt om også både yngre og eldre vil komme. Vi håper så mange som mulig vil komme og oppleve denne kvelden i Tonstad kyrkje.

Temaet for gudstjenesten er: WWJD? (What would Jesus do. Altså: Hva ville Jesus ha gjort?)