Ungdommer fra Sirdal sang med IDOL-Maren

Publisert: 25. Oktober 2004
350 små og store fikk oppleve IDOL-Maren synge sammen med lokale ungdommer på lørdag i Kvinesdal. Deriblant var medlemmer av Sirdal ungdomskor. Mange fikk også sikret seg autografen til Maren, som for eksempel Maria Wasmuth som vi ser på bildet.

Som avisen Agder skrev det i dag, mandag 25. oktober: "Maren viste sangmuskler".

Hele lørdagen var ungdomskorene: Sirdal, Kefas, Kvinlog og Feda samlet til øvelse frem mot konserten på kvelden. Tre sanger sang storkoret sammen med Maren Flotve Birkeland. Tilbakemeldingene fra korfolket er veldig positive! Også Maren selv syntes det var kjempe`tjekt!!

Allerede rett over klokka 19.00 begynte de første og fylle benkradene i Kvinesdal kirke. Konserten startet klokka 20.00. Da undertegnede og kapellan i Kvinesdal, Anders Matias Larsen åpnet kvelden, var kirken fullsatt. Det ble en spesiell dag. Dagen før fikk vi beskjed om at en kjær venn av flere av oss, ble funnet død. Liv Grethe Skiftun, som også var vikarprest i Sirdal i sommer, døde plutselig fra oss. For oss som kjente Liv Grethe, og som var med å arrangere konserten, var dette et veldig sjokk. Vi hadde likevel lyst til å gjennomføre konserten, og hadde en markering som ble ledet av Anders Mathias Larsen. Det ble tent et lys for Liv Grethe og de etterlatte.

Konserten fortsatte med at Maren sang 5 sanger før felleskoret stilte opp. De sang tre sanger. Etterpå fortsatte Maren med en avdeling, og hele konserten varte i 1 time.

Bilder fra konserten kan dere se HER

Per Sverre