Bach og Mozart til Tonstad

Publisert: 14. Januar 2005
Margun Risa, Oddbjørn Stakkeland, Ståle Andreas Stendahl og Brit Sønnøve Drivenes, skal ha konsert i Tonstad kyrkje fredag 28. januar kl 19.30.

På programmet står verker av Vivaldi Händel, Bach, Mozart, Mendelsohn m.fl. Konserten varer litt over en time uten pause.
Brit Sønnøve Drivenes, sopran, og  Margun Risa, mezzosopran og alt, synger på konserten, mens Ståle Andreas Stendahl, blokkfløyter, horn, og Oddbjørn Stakkeland på piano og orgel, sørger for tonefølge.
Brit Sønnøve Drivenes, er husmor og har deltidsjobb i blomsterbutikken på Moi. Hun har i flere år tatt sangundervisning.  Brit Sønnøve har tidligere hatt egne, og deltatt i flere konserter på Moi og nærliggende distrikter.  Hun synger i kirka og i andre tilstelninger i menigheten.
Margun Risa kommer opprinnelig fra Stavanger.
Hun har 3-årig sangstudier ved Rogaland musikk konservatorium.
Hun har blant annet studert sang i Paris og Roma. Siden høsten 2000 har hun vært bosatt på Moi hvor hun bl.a. underviser i solosang og piano i Lund musikk og kulturskole. Hun har vært dirigent for Lund Bygdekor siden høsten 2000.
Ståle Stendahl er nå rektor for den kommunale musikkskulen på Moi. Tidligere har han vært rektor ved Sirdal Musikk- og Kulturskole. Oddbjørn Stakkeland har sin musikkutdanning fra Høgskolen i Stavanger og Musikkonservatoriet i Kristiansand der han avla eksamen i klaver med høyeste karakter.
Oddbjørn Stakkeland jobber som pianolærer i den kommunale musikkskolen i Kvinesdal, og er organist i Fjotland kyrkje. Han er også utøver på orgel og trompet. Stakkeland har medvirket i mange forskjellige sammenhenger, og holdt en rekke konserter flere steder på Sørlandet.
PØR