Mektig påskekonsert til Tonstad

Publisert: 2. Mars 2005
Mandag 14. mars kl.19.30 skal konserten ”Påske” arrangeres i Tonstad kirke. I fjor ble det en mektig påskevandring i Fjotland. Dette er en konsert som anbefales på det sterkeste!

Konserten ”Påske” formidler påskebudskapet inn i vår tid. Gjennom musikk, fremføring av bibeltekster, lyssetting og bruk av bilder, tas tilhørerne med på en vandring fra palmesøndag til påskemorgen. Det er Søskenringen i Sirdal som står som arrangør. Søskenringen er en gruppe bestående av representanter fra de forskjellige kirkesamfunn i Sirdal. Før påske i fjor var Fjotland kirke et av flere konsertsteder i Sør-Norge for denne påskekonserten. Medvirkende på prosjektet er sangerne Espen Samuelsen, som kom ut med soloplate bestående av Trygve Bjerkrheim-sanger tidligere i år, og Anne Linn Vatnedalen som blant annet er solist i Gospel Bergen. Signe Berge spiller cello og står for dramatisering av bibeltekstene. Bjørnar Sangolt og Ole Andreas Olafsrud spiller henholdsvis gitar og perkusjon.

På repertoaret står både gamle og nye påskesalmer, arrangert for band på salmene og kirkerommets premisser. Foruten de overnevnte aktører er også Bjørnar Sangolt, gitar, Ole Andreas Olafsrud, perkusjon og Vidar Sangolt, lyd/lys med på turneen.
Ansvarlige for prosjektet, gjennom selskapet m.m productions er: Gunnar Melbø (tangenter) og Ragnar Løsnesløkken (bass), som til daglig underviser ved Kongshaug musikkgymnas i Os, og Hans Svilosen som jobber som prosjektleder hos AVAB-CAC.

Billettpriser:
Under 16 år: GRATIS