Kald og våt fornøyelse for kyrkjelydsarbeideren

Publisert: 4. Juli 2005
Lørdag 9.juli står vår kjære kyrkjelydsarbeidar Per Sverre Kvinlaug brudgom med sin Birgitte Hompland ved sin side. Sist søndag fikk han den bløte og kalde fornøyelsen å suse ut Fedafjorden på en gummiflåte.

Førstkommande lødag står vår kjære kyrkjelydsarbeidar Per Sverre Kvinlaug brudgom i Tonstad kyrkje i lag med sin Birgitte. Sist sundag fekk han mellom annet oppleve å sitte på ein liten gummiflåte bak ein båt utover Fedafjorden. Som tidligere fotballdommer ble han ikledd fullt dommerutstyr, men med redningsvest. Det var ein grå og ikke særlig varm dag, så det ble en kald og bløt opplevelse for den blivende ektemannen. Nå kan han bare se fram til lørdagen med bryllaup i kyrkja og påfølgjande fest i Kulturhuset på Tonstad. Vi ønskjer Birgitte og Per Sverre til lukke!

Per Øistein Rogstad

undefined
Per Sverre ved brygga på Feda klar for en ny etappe utover fjorden i retning Hidra.

undefined
Per Sverre beholdt humøret og fikk tilbake varmen etter en bedre middag på Isbua på Hidra. Forholdet til forlover Agnar Narvestad (t.h.) ser også ut til å være upåklagelig. Kirken ved havet (Hidra) i bakgrunnen.