Klart for teltmøter på Tonstad

Publisert: 5. August 2005
16. august til 28. august blir det teltmøter på Tonstad. Det er Misjonssambandet og Indremisjonen som inviterer til møtene. Nils Kåre Strøm (bilde) og Ole Lilleheim blir med som talere.

Det legges opp til radiooverføring av møtene. En kan også regne med at det blir noen sendinger utenom møtene også. En nedsatt "radiogruppe" har ansvaret for sendingene. Sendingene kommer 102,6 mhz på FM båndet. Teltet skal plasseres ved siden av bedehuset.
Nils Kåre Strøm er hovedtaler under møtene. Han har stått i mange vekkelser i tiden som sangevangelist. I senere tid er vekkelsen på Karmøy et eksempel. På flere steder Strøm har reist og forkynt, har møteaksjonen blitt forlenget med flere uker.
– Det fineste er å hjelpe folk til Jesus, sier forkynner Nils Kåre Strøm.  Jeg står mye i møteuker, og temaene i min forkynnelse er ofte det kristne har felles: Jeg forkynner omvendelse for ikke-kristne og trøst og oppmuntring til de kristne, legger Strøm til. Reisesekretær i Åpne Dører, Ole Lilleheim, kommer også til å delta som forkynner på noen av møtene.
– Vi håper at mange vil ta turen til teltmøtene og hører på overføringen på radioen, sier Svein Sturla Tonstad.  Han legger til at i etterkant av alle møtene blir det servert kaffe og kaker. Alle møtene starter klokka 19.30. I forkant, klokka 18.45, blir det bønnemøte på bedehuset. Strøm både taler og synger selv under møtene, men det vil også bli andre sang- og musikkinnslag. Magne Omdal, Ståle Handeland, Bjerkrheim Musikklag, Storekvina Musikklag, Moi kameratklubb, Liv Torhild K. Sindland, Mailinn Kvinlaug, Andrea Narvestad, Birgitte Kvinlaug og Per Sverre Kvinlaug deltar med sang.
På lørdagene i aksjonsperioden legges det opp til egne ungdomssamlinger etter kveldsmøtet.

Les meir i Sirdølen

Per Sverre