Alle mann på dekk!

Publisert: 24. Januar 2006
Nyleg arrangerte Tonstad søndagsskule "Alle mann på dekk"-samling på bedehuset. Barnekoret leda allsongen.

- "Alle mann på dekk", lød det framme i salen. Så kom lysarket på, pianoet gav lyd, og så runget songen. Det var nesten slik det heile starta då søndagsskulen laga til familiefest på bedehuset. Aller først var det Svein Sturla Tonstad som ønska velkomen til liten og stor. Vidare var det mykje song. Barnekoret leia denne avdelinga, og hadde og soloinnslag innimellom. Borna song kjempeflott! Det var som vanleg Hann Fodstad som dirigerte borna. Per Sverre Kvinlaug spela til songane, og hadde også singback på nokre songar.

Midtveis i samlinga hadde Ann Karin Sele ein flott andakt.

undefined
Ho samla dei minste framme hos seg, og brukte seg sjølv og flanellografen til å levandegjere bibelteksta. Ho avslutta med at alle borna holdt kvarandre i hendene og ba. Etterpå var det meir song, før det var noko å bita i og drikka til slutt. Songane som blei framført er på den nye cd`en "Alle mann på dekk" som kom ut rett før jul i fjor. Det er søndagsskulesongar som er på denne, og det er Ole Bjørn Reinertsen som har skrevet songane på cd`en. Han jobbar som søndagsskulekonsulent i Vest Agder.

FLEIRE BILETE

Per Sverre