Den hemmelige hagen i Kvævemoen kapell

Publisert: 28. September 2009
Med stort orkester og god hjelp av songarar frå Cantarellene framførte Sirdal blandakor "Den hemmelige hagen" i Kvævemoen kapell sundag 6. september. Eit fullsett kapell tok godt i mot verket.

Den hemmelige hagen er skrevet av Eyvind Skeie (tekst) og Henrik Ødegaard (musikk). Denne gongen kunne koret framføre verket for eit fullsett kapell. Over 200 var til stades, og responsen var særs god. Det var også dåp i kapellet denne sundagen.

Dei to dyktige songsolistane Leif Jone Ølberg og Maria Sandvik, loste forsamlinga trygt gjennom verket. Det var også med ni profesjonelle musikarar. Ein strykekvartett med Eirik Stangenes, Anders Frost, Beatrice Bjørnsen og Anders Moberg, bassist Istvan Naaden, trommer Andre Grøttheim, saxofon John Gunnar Akerø, fløyte Ingunn Tonstad, og piano Oddbjørn Stakkeland.
Vi gratulerar dirigent og prosjektleiar Hanne Fodstad, med nok eit vellukka korprosjekt med Sirdal blandakor.
”Den hemmelige hagen”  skulle også ha vært framført i hagen ved Sigbjørn K. huset på Tonstad i juni, men måtte dessverre gå ut på grunn av sykdom. Korene ser fram til konserten som blir arrangert i samarbeid mellom Sirdal Blandakor, soknerådet og kulturkontoret i Sirdal kommune. Planen er å få til ei ny framføring av verket på Tonstad til våren.

Bilder frå konserten finn du her:

PØR