Gav publikum julestemning

Publisert: 8. Desember 2009 av Per Sverre Kvinlaug
Kefas og Sirdal ungdomskor gav publikum julestemning med sine to konserter i helgen. Tilbakemeldingene var veldig flotte, både fra konserten i Kvinesdal på lørdag og etter konserten i Tonstad kyrkje søndag kveld.

Her er deler av koret under konserten i Tonstad kyrkje, søndag 6. desember

Sirdal ungdomskor ønsker å takke Kefas for et godt samarbeid om konsertene og takker også alle som kom på konsertene våre. Takk for alle tilbakemeldingene vi har fått! På repertoaret stod både gamle og nye julesanger, både på norsk og engelsk. Publikum fikk også høre et vers i sangen En stjerne skinner i natt på nederlandsk. Spesielt rekker vi også en takk til Tom Egil Rødland (bass), Frode Aagedal (trommer) og Lars Aksel Teistedal (gitar) som stilte gratis opp og spilte for oss. Takk også til dirigent og korleder for Kefas, Liv Torhild Kvinlog Sindland. Mannen, Henning, fortjener også en takk for levering av lyd begge konsertstedene. Han hadde også med seg en flott gjeng som hjalp til.

Det er ikke føste gangene disse to korene finner "tonen" sammen og trolig kommer vi også til å høre mer fra dem sammen i tiden som kommer.

Flere bilder