NMS Gjenbruk i nye lokaler i Flekkefjord

Publisert: 12. September 2011
NMS gjenbruk i Flekkefjord åpnet 7. september i nye lokaler i Flekkefjord. Butikken er nå plassert like ved bybrua i Flekkefjord.

NMS Gjenbruk Flekkefjord åpnet sine nye lokaler onsdag 7.september. Åpningen startet med musikk av Arne Skage som også spilte da de forrige lokaler åpnet i mars 2007. Gjenbrukskonsulent i NMS Håkon Høyland ønsket velkommen og gratulerte med nye lokaler. Gjenbruksbutikkene er viktige for NMS, sa han. Da dere startet i 2007 var dere butikk nr. 30. Nå nærmer vi oss 40 butikker. Ordfører Reidar Gausdal ønsket lykke til og overrakte blomster. Butikkleder Kari Bjelland mottok blomstene på vegne av alle de 40 medarbeiderne.

De nye lokalene like ved broa er lyse og store og her har du flott utsikt mot elva. Det har kommet flere hyller, her er bedre system og alt er mer oversiktlig. Utstillingen er flott og komiteen som har dette som sitt ansvar, har gjort en kjempejobb. Butikkmedarbeiderne setter også pris på at alt er i en etasje. Og ikke minst er det mange som vil glede seg over muligheten til å kunne parkere bilen utenfor og i ro og mak bære inn og bære ut gjenstander. Butikken disponerer mange parkeringsplasser. Kaffekroken er innerst til høyre - og der ble den store fløtekaka servert på åpningsdagen. Det var ekstra mye fint som var stilt ut til åpningsdagen, og mange av "godbitene" ble raskt solgt.
NMS Gjenbruk tar gjerne i mot varer. Butikken er åpen onsdag, torsdag, fredag og lørdag.